Élet-Stílus

Egy hekker hamis állításai miatt majdnem megkéselték Vajna Tímeát az utcán

A Hungária egykori tagját és Andy Vajna özvegyét is hamis állításokkal próbálta lejáratni az ismeretlen elkövető.

A Blikk számolt be róla, hogy Fenyő Miklós rajongói oldalát meghekkelte valaki, és a zenész nevében küldözgetett az oldal követőinek hamis leveleket.

Többek között a nemrég elhunyt Fekete Gyulával kapcsolatban, akit Szaxi Maxiként ismertek, és a hekker azt írta, a szaxofonos-énekest ki nem állhatta Fenyő. Az énekes feljelentést tett a hekkerrel szemben, és mint kiderült, nem ő az egyetlen, akit megtámadott: már Vajna Tímeát is megtalálta.

Ahogy Instagram-sztorijában írta:

Egy undorító álhír oldal már megint a nevemet használva közzétett egy szavakkal ki nem fejezhető cikket L.L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban! Azonnal feljelentjük az oldalt! Magyarázzátok már el, hogy milyen ember az, aki egy ilyen szomorú helyzetben ezen gondolkodik, hogy ilyen aljas cikkeket kreáljon? A legnagyobb fájdalom lehet egy gyermek elvesztése. Őszinte részvétem a családnak és mielőbbi lelki megnyugvást kívánok

– írta Vajna, továbbá kiderült, korábban ugyanez az álhír-oldal egy hamis állításokkal teli posztja után majdnem megkéselték Andy Vajna özvegyét az utcán:

Majdnem egyszer megkéselt valaki az utcán, mert azt hitte, hogy én nyilatkoztam ezeket a mondatokat

– fedte fel sztorijában.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik