A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.
Az EP-választás előtt a szélsőjobb célja az áttörés és az összefogás volt. Áttörni nem sikerült, és a végleges felállást látva a szélsőjobb erősebb, de megosztottabb, mint valaha.
2024. 07. 12. 11:56
ecr
Sokan tartottak a magyar soros elnökségtől, de a magyar kormány nagyon készült rá. Minden jól is ment, egészen az ötödik napig, amikor a miniszterelnök magához ragadta a kezdeményezést. Sokan érezhetik magukat átverve az EU-ban és Ukrajnában, de Orbánnak jól jöhet a szerep, amit az unió vezetése jelent.
2024. 07. 11. 05:51
A Patrióták Európáért pártcsalád megalakításával a szélsőjobb vállalhatóbb lehet az Európai Parlamentben, mint eddig. Orbán Viktorék számára ez siker, de vannak hátrányai is a pártcsalád megalakításának.
2024. 07. 09. 10:56
ecr
Olvasói sztorik