Szórakozás

X-Faktor: Mutatjuk a 2016-os mentorházas mezőnyt

Gáspár Laci után vasárnap este Tóth Gabi, ByeAlex és Puskás Peti is kiválasztotta azokat a versenyzőket, akiket továbbvisznek magukkal a mentorházba. Feszültségből ezúttal sem volt hiány: Tóth Gabi és Gáspár Laci Petics Kristóf kapcsán például keményen egymásnak ugrott. Jövő hét szombaton és vasárnap már a mentorházakkal folytatódik a 2016-os X-Faktor: kiderül, hogy kik lesznek azok az énekesek és zenekarok, akik bejutnak az élő showba.

Gáspár Laci szombat este majdnem felmondott a nagy feszültség miatt, de úgy döntött, hogy a 25 év felettiek kategóriájában Fejes Szandrát, Sárosi Anita Anisszát, Ónodi Jánost, Horváth Colettet, Balogh Esztert és Brantner Lászlót engedi tovább a mentorházba. Vasárnap este az X-Faktor többi mentorának is döntenie kellett.

Tóth Gabi katonás szigorral vágott neki a székes feladatnak, a lányok kategóriájában végül Sorbán Fanni, László Cintia, Jáger Kinga, Stephanie Semeniuc, Vince Aliz Liza és Opitz Barbara kapott esélyt arra, hogy legközelebb már a mentorházban álljanak majd az X-Faktor női mentora elé.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A nézők döntése alapján a 2016-os X-Faktorban ByeAlex mentorálja majd a zenekarokat, így a székes feladat során csak az ő szava döntött. ByeAlex mentorházában így jövő hétvégén a The Crossroads, az Atomic Playboyz, a Ham ko Ham, a Soulbreakers, a The Wedding At The Slaughterhouse és a Dynamite Dudes próbálja meggyőzni ByeAlexet arról, hogy ott a helyük az élő showban.

Puskás Peti, a fiúk kategóriájának mentora mindenkinek próbált esélyt adni, döntésével azonban megzavarta a mentorok közötti összhangot. Petics Kristóf kapcsán ugyanis keményen egymásnak feszült Tóth Gabi és Gáspár Laci. Gáspár Laci szerint ugyanis Petics Kristóf csak egy rikácsoló, szemben azokkal az énekesekkel, akik széket kaptak. Tóth Gabi szerint azonban nagy hiba csak azt nézni egy versenyzőben, hogyan énekel.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Puskás Peti végül nem hagyta magát befolyásolni és úgy döntött, hogy a mentorházában Petics Kristóf, Türk Máté, Mata Ricsi, Dánielfy Gergely, Berki József és Dmitrij Gorbunov bizonyíthat.

Jövő hétvégén kiderül, hogy kik lesznek azok a versenyzők, akik bejutnak a 2016-os X-Faktor élő showjába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik