Szórakozás

X-Faktor: Gáspár Laci otthagyta a stúdiót, de megvan a csapata

24.hu
24.hu

2016. 10. 22. 22:05

Újabb mérföldkőhöz érkezett a 2016-os X-Faktor, hiszen szombat este amellett, hogy kiderült, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén, Gáspár Laci már ki is választotta azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a mentorházába. Kőkemény harc ment a helyekért: Gáspár Laci nemcsak mentortársaival, hanem Balogh Eszter szüleivel is összetűzésbe került, egy ponton pedig úgy érezte, inkább feláll az X-Faktor mentori székéből.

Az X-Faktor táborában az egyéni versenyzőknek a csoportos feladat volt az első kihívás: négyesével kellett színpadra állniuk és kevesebb mint 24 óra leforgása alatt betanulniuk egy, a mentorok által választott dalt. A zenekarok feladata sem volt egyszerűbb, hiszen nekik külön-külön kellett bizonyítaniuk egy-egy sláger feldolgozásával. Az egyre jobban teljesítő versenyzők mellett számos csalódást is hozott a tábor első szakasza a mentoroknak, hiszen olyan énekesekről derült ki, hogy nem bírják a nyomást, akik egyébként a válogatók során hatalmas pillanatokat szereztek.

Fotó: RTL Klub

Hónapokon át tartó találgatások után szombat este fény derült arra is, melyik kategóriának ki lesz a mentora. Az X-Faktor történetében először ezt a kérdést a nézők dönthették el: így idén Tóth Gabi a lányokat, ByeAlex a zenekarokat, Gáspár Laci a 25 év felettieket, míg Puskás Peti a fiúkat fogja mentorálni az X-Faktorban.

A székes feladat során elsőként Gáspár Laci választotta ki azt a hat 25 év feletti énekest, akit tovább visz magával a mentorházába. A tét súlya alatt nemcsak a versenyzők, hanem a mentorok és a hozzátartozók idegei is pattanásig feszültek. A legnagyobb drámát kétség kívül Balogh Eszter élte át, akivel megismétlődött két évvel ezelőtti rémálma: Gáspár Laci utolsóként állította fel a székből, hogy a helyére ültesse Fejes Szandrát. Eszter zokogva összeomlott, hogy nem tud lemenni a színpadról, Gáspár Laci pedig kivonult a stúdióból, hogy neki elege van és felmond, mert valójában ő sem Esztert akarta felállítani, hanem Horváth Gyöngyit, az idős dívát, csak hagyta magát meggyőzni a többi mentor által.

Fotó: RTL Klub

A színfalak mögött ezután eddig soha nem látott jelenet zajlott le: Balogh Eszter szülei gyakorlatilag rárontottak Gáspár Lacira, hogy tönkreteszik a gyerekük életét azzal, ha most is elküldik az X-Faktorból. A helyzetet végül Tóth Gabi mentette meg, kézen fogta és visszavitte Balogh Esztert a stúdióba. Gáspár Laci pedig megfogadta, hogy soha többet nem hagyja magát befolyásolni és megkérte a 69 éves Horváth Gyöngyit, hogy adja át a helyét Balogh Eszternek.

Jövő hétvégén így Fejes Szandra, Sárosi Anita Anissza, Ónodi János, Horváth Colette, Balogh Eszter és Brantner László közül fogja Gáspár Laci kiválasztani a mentorházban, hogy ki az a három énekes, akit a 25 év feletti kategóriában magával visz az élő showba.

Vasárnap este már Tóth Gabin, ByeAlexen és Puskás Petin lesz a sor: nekik is ki kell választaniuk azt a hat versenyzőt, akiket már a mentorházban szeretnének legközelebb meghallgatni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

AUCKLAND, NEW ZEALAND - AUGUST 29:  Phil Taylor engages with his fans during the Auckland Darts Masters at The Trusts Arena on August 29, 2015 in Auckland, New Zealand.  (Photo by Michael Bradley/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.