Szórakozás

Julia Roberts és Jennifer Aniston is rajta volt a gyilkos milliárdos halállistáján

24.hu
24.hu

2016. 09. 02. 15:09

Korábban a témában:

A két hollywoodi szupersztár mellett még számtalan hírességgel akart végezni az őrült milliomos, Robert Durst – tudta meg a RadarOnline. A halállistáról állítólag egy ékszertolvaj fecsegett. Az ingatlanmágnás Robert Durst neve tavaly került ismét elő, amikor egy dokumentumfilm lebuktatta. A férfit három évtizeden át gyanúsították felesége meggyilkolásával, akinek a holttestét sosem találták meg, de az HBO sorozatának köszönhetően az ügy új fordulatot vett. Durst tárgyalása várhatóan 2017-ben kezdődik majd, de lehet, hogy még a vártnál is érdekesebb lesz, ha igaz mindaz, amit az ékszertolvaj állít.

A meg nem nevezett tanú azt állítja,

a milliárdos azt tervezte, hogy “celebek vérével borítja be Hollywood vörös szőnyegeit”,

megöleti többek közt Barbra Streisandot, Julia Robertset és Jennifer Anistont is. A férfi azt mondja, Durst őt kérte meg, hogy kivitelezze az A-listás gyilkosságokat, felhasználva ehhez a New York-i maffiához és a kolumbiai drogkartellekhez fűződő kapcsolatait.

“Azt mondta, ‘az emberei” meg tudják szerezni minden Los Angeles-i celeb lakcímét” – mondta, és hozzátette, hogy  Durst 100 ezer dollárt (úgy 28 millió forint) ígért az első gyilkosságért, kétszer ennyit a másodikért, és innen haladtak egészen az 1 millió dolláros (kb 277 millió forint) vérdíjig.

NEW ORLEANS, LA - MARCH 14:  (EDITOR'S NOTE: Best quality available)  In this handout provided by the Orleans Parish Sheriffs Office, OPSO, Robert Durst poses for a mugshot photo after being arrested and detained March 14, 2015 in New Orleans, Louisiana. Family member of a prominent New York City real estate empire and subject of a HBO series, Durst has been arrested on a  first-degree murder warrant issued by police in Los Angeles related to the death of his friend, Susan Berman.  (Photo by Orleans Parish Sheriffs Office via Getty Images)
Robert Durst
Fotó: Orleans Parish Sheriffs Office via Getty Images / Europress

A milliárdos halállistáján a fent említetteken kívül szerepelt még Celine Dion, Janet Jackson, Meryl Streep, Sharon Stone, Drew Barrymore és Raquel Welch is.

Az FBI ügynökei az ügyben kihallgatták a 73 éves Durstöt is, várhatóan erről is beszélnie kell majd a jövő évre várható tárgyaláson.

A legszebb az egészben az, hogy az ékszertolvaj azt állítja, ezt az egészet csak azért fundálta ki, hogy ezzel terelje el magáról a figyelmet egy másik, feltehetően szintén neki tulajdonítható gyilkosságról, Susan Berman brutális, kivégzésszerű megöléséről.

Azt akarta, hogy ugyanolyan fegyverrel és ugyanolyan módszerrel végezzék ki a hírességeket, mint ahogy Susan Berman halt meg. Azt akarta, hogy óriási pánik legyen, hogy már ne ő legyen a gyanúsított.

Az említett Susan Bermant 2000. december 24-én ölték meg, az esetet nem sikerült felgöngyölíteni, döglött akta volt egészen addig, míg az HBO dokumentumfilmet kezdett forgatni Durstről. Az ő mikrofonjuk vette fel, ahogy a milliárdos maga elé mormogja: “Mégis mit tettem? Persze, hogy megöltem őket.” Berman Durst barátja volt már egyetemista koruk óta, és a milliárdos felesége 1982-es eltűnése után ő biztosított hamis alibit a férfinak. Nem mellesleg egy hírhedt maffiafőnök lánya volt, de saját bevallása szerint csak felnőtt fejjel döbbent rá, valójában ki is az ő apja.

Valószínűleg azért kellett meghalnia, mert túl sokat tudott, ugyanis pont akkor gyilkolták meg, amikor a rendőrség újra elővette Durst feleségének eltűnési ügyét.

Az ékszertolvaj biztos benne, hogy egész nagy celebgyilkosság-sorozat terv célja az volt, hogy a milliárdos elterelje magáról a figyelmet.

Durstöt egy nappal azelőtt vádolták meg Susan Berman meggyilkolásával, hogy az HBO sorozatának utolsó részét leadták.  Jelenleg egy New Orleans-i börtönben várja, hogy kiadják Kalifornia államnak, ahol az ügyét tárgyalják majd.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.