Szórakozás

Király L. Norbit rajongói pénzelik

Megszerezték a számlaszámát, és most azért szervezkednek, hogy megkönnyítsék pályakezdését.

Kezdeményezés indult az interneten, melyben a rajongók arra kérik fanatikus társaikat, hogy utaljanak át annyi SMS-nyi összeget a gumiarcú énekes bankszámlaszámára, amennyit amúgy is elköltöttek volna, ha Norbi bejut a fináléba – írja a Bors című napilap.

A felhívás szerint így szeretnék hozzásegíteni kedvencüket ahhoz, hogy a jövőben csak a tanulásnak, szakmai fejlődésnek és az előadóművészetnek szentelhesse az életét, és „ne tegye ki magát olyan kötelezettség vállalásának, mely aránytalan terhet ró a vállára”.

Az akció egyébként december 24-ig tart.

Az énekesnek nagyon jól esett a kezdeményezés, de a lapnak leszögezte: nem ő kérte rajongóit, hogy gyűjtsenek, és fogalma sincs honnan szerezhették meg a bankszámlaszámát. Ugyanakkor meghatódott, hogy így kiállnak mellette az emberek. A magyar Joe Cockerként emlegetett előadó azt is elárulta, hogy otthagyja Kaposvárt, és új életet kezd a fővárosban.

Norbi az X-Faktor fináléját megelőző döntőben esett ki múlt hét szombaton, Takács Nikolasszal és Vastag Csabával szemben maradt alul. A tehetségkutató színpadán azonban még átvehette saját CD-jét. A korongon tíz dal található, azok a produkciók, amelyeket az élő show-ban adott elő.

AJÁNLOTT LINKEK:

Norbit milliomossá teszik rajongói (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik