Belföld

Női holttestet találtak gyerekek Aszódon, autójából tette ki az őt rabszolgaként dolgoztató pár

Női holttestet találtak néhány nappal ezelőtt Aszódon. Értesüléseink szerint egy harmincas éveiben járó piliscsévi nő holttestét találta meg két kisgyerek, egy lakótelep melletti bokros területen. A nyomozás során kiderült, hogy a fiatal nőt bántalmazták.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrség halált okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást az ügyben, és már el is fogta a bűncselekmény gyanúsítottjait. Értesüléseink szerint egy férfit, és egy nőt gyanúsítanak a bűncselekménnyel.

police.hu

Kerestük a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is az ügyben, válaszukban azt írták, hogy ma délelőtt tizenegykor sajtótájékoztatót tartanak a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Frissítünk!

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság későbbi közleményében azt írta, hogy egy férfi tett bejelentést a rendőrségem hogy a lánya és a barátnője holttestet talált egy aszódi társasház előtt.

A kiérkező rendőrök azonosították az elhunytat, egy 34 éves piliscsévi nőt. A soron kívüli boncolás során kiderült, hogy a nőnek sérült a koponyája, a veséje, és több felületi sérülés volt a testén.

Azt írták, hogy a nő Piliscséven lakott egy ismerősénél, aki befogadta őt. Egy hónap múlva azonban egy ismeretlen személy elment a nőért, és magával vitte.

A gyanú szerint az 57 éves H. Béla és 54 éves neje gyakorlatilag rabszolgaként dolgoztatta a nőt az elmúlt hónapokban. A rendőrség eddigi információi szerint a házaspár fia és annak párja is tudott a történtekről, azonban nem nyújtottak segítséget a nőnek. 

A nő április 28-án este rosszul lett, autóba ültették, és Pest vármegyébe utaztatták, majd kitették az aszódi társasház előtt,és sorsára hagyták. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják, hogy pontosan mikor vesztette életét a nő.

A halált okozó testi sértéssel, valamint kényszermunkával megvalósított emberkereskedelem bűntettével gyanúsított párt őrizetbe vették. Egyikük sem tett vallomást, letartóztatásukról holnap dönt a bíróság.

Fiukat és annak párját halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntettével gyanúsították meg. Mindketten beismerő vallomást tettek, szabadlábon védekeznek.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik