Élet-Stílus

Házasság első látásra: Kornélia és János elmondták, lett-e új kapcsolatuk a műsor után

TV2
TV2
Számukra a kísérlet szakítással végződött.

Egy hete már, hogy véget ért a Házasság első látásra című párkapcsolati reality a TV2-n. Kornélia akkor nem szerette volna folytatni a házasságot, ezért Jánossal végül elváltak. A férj a fináléban azt mondta, feleségétől nem kapta meg azt a szeretetet és törődést, ami számára fontos lenne. A kísérlettől azzal búcsúzott: bízik benne, hogy a későbbiekben megtalálja a párját, akivel leélheti az életét.

A páros tagjai most a Tények Pluszban meséltek arról, hónapokkal a forgatás befejezése után hogyan alakult az életük. Mint kiderült, János barátokra lelt a realityben részt vevő férfiakban, a szerelmet illetően pedig így nyilatkozott:

Ha párkapcsolatról beszélünk, azt tudom mondani, hogy nagyon negatív volt az, amit megéltem ebben a műsorban.

János elmondta, egyelőre még nem áll készen egy új kapcsolatra, noha mióta adásba kerültek a részek, rengeteg női megkeresésest kap a közösségi oldalakon.

Ezt a műsornak tudom be, és nem az én személyemnek. Lehet, hogy van köztük, akik őszintén szeretnének engem megismerni, de ameddig bírok, szeretnék tartózkodni, és nem szeretnék most nagyon belemenni semmilyen kapcsolatba.

Vele szemben volt felesége életében azonban megjelent egy új férfi, akivel még komolyra is fordulhat kettejük között a dolog.

Én nem terveztem kapcsolatot, rá szerettem volna pihenni a történtekre. De milyen az élet? Amit nem tervezel vagy elengedsz, azt általában megkapod. Úgyhogy van egy alakulóban lévő kapcsolatom, majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle

– fogalmazott Kornélia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik