Szórakozás

Vastag Csaba szétosztogatja X-Faktor-nyereményét

A tehetségkutató szívtiprója az autót öccsének ajándékozza, míg a 12 milliós álomösszeggel szegény embereken akar segíteni.

A vasárnap esti finálé eredményhirdetése után Vastag Csaba lehetett teljes mértékben elégedett, hiszen a „2010-es X-Faktor legjobb énekese” cím mellé többek között hazavihet egy nyereményautót, egy évig havi egymillió forintot, és egy thaiföldi utazást.

Az idősebb Vastag fivér azonban nem szeretné egyedül élvezni az ölébe pottyant luxust, ezért úgy döntött, a személyautót öccsének, Tamásnak ajándékozza, így kárpótolva őt, amiért korábban az egyik párbaj során kiütötte testvérét – írja a Bors című napilap.

A veszprémi szépfiú gondolatban már a 12 millió forintot is elköltötte. A lapnak elárulta, olyan embereken szeretne segíteni az összeggel, akiknek nincsen elég pénzük, hogy egyenesbe jöjjön az életük.

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn összeomlott az X-Faktor győztesének egzotikus utat ígérő utazási iroda, az Aeroviva Hungary. Az RTL Klub még délután kiadott egy közleményt, melyben az állt, hogy Vastag Csabát semmiféle hátrány nem fogja érni. A következő napokban a csatorna menedzsmentje megkeresi a legmegfelelőbb megoldást, hogy a győztes utazhasson és pihenhessen.

AJÁNLOTT LINKEK:

Vastag Csaba az öccsének ajándékozza X-Faktor-nyereményét (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik