Szórakozás

X-Faktor: minden, ami az élő adásból kimaradt

A Fókusz az egész hétvégét a színfalak mögött töltötte.

Szombaton még mindhárom versenyző, Takács Nikolas , Király L. Norbi és Vastag Csaba is nyugodtan készült döntőre. Mint mondták, nem ellenfelekként, hanem barátokként lének majd színpadra, és egyetlen céljuk, hogy egy jót zenéljenek, hárman közösen. Ettől függetlenül egyikük sem fogja feladni, és küzdeni fognak a végső győzelemért, de ők már most úgy érzik, hogy nyertek.

A versenyzőknél biztosan jobban izgultak Nikolas és Norbi duettpartnerei, D. Nagy Lajos és Kovács Kati. Csaba ezen az estén élete első közös fellépésére készült testvérével, Tomival.

Szombaton még egy különleges pillanat érkezett el az énekesek életébe: kezükbe foghatták első saját CD-jüket. korongokon tíz-tíz dal található, azok a produkciók, amelyeket Norbi, Nikolas és Csaba az élő show-kban adtak elő.

A végső fináléba végül a kalapos srác és a veszprémi szépfiú jutott be. Vasárnap reggel így fáradtan ébredtek, éjszaka szinte alig tudták lehunyni a szemüket.

Este azonban már várt rájuk a döntők döntője, így a napot egy kiadós reggelivel kezdték az RTL Klub székházában. Az aula lassan megtelt rajongókkal, a mentorok ruháján is az utolsó simításokat végezték, a finalisták pedig a színfalak mögött izgultak a mindent eldöntő show miatt.

A nézői szavazatok alapján végül Vastag Csaba lett a befutó, a legjobb énekes cím mellett felléphet előénekesként a hétszeres Grammy-díjas popikon, Prince magyarországi koncertjén.

Bár a tehetségkutató műsor vasárnap véget ért, az X-Faktor versenyzőinek most jön még csak életük legnagyobb élménye. Teltházzal, több mint 9 ezer ember előtt lépnek majd fel szerdán és csütörtökön az Arénában.

Jövőre egyébként két sikerprodukcióval is készül az RTL Klub, hiszen bejelentették, 2011 is az X-Faktor éve lesz, valamint újraindul a Csillag születik.

AJÁNLOTT LINKEK:

Vastag X került Csaba neve mellé (RTL Klub)
Féktelen örömünnep és csalódottság (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik