Szórakozás

L.L. Junior az ügyészség fellebbezéséről: Jobban örültem volna, ha ma lezárul ez az egész

A rapper szerint a tragédiának nincs felelőse, és a fiát már semmilyen ítélet nem hozhatja vissza.

Szerda délután felmentették P. Carmen Olíviát, aki a vád szerint L.L. Junior kisfiának kezét fogta a Füredi úti tragédia előtt, az ügyészség viszont fellebbezett az ítélet ellen.

Kapcsolódó
Felmentették P. Carmen Olíviát, aki a vád szerint L.L. Junior kisfia kezét fogta a Füredi úti tragédia előtt
Az ítélet szerint nem megállapítható, hogy csak a vádlott tartózkodott a kisfiú mellett és az ő mulasztása miatt következett be a halálos baleset.

A történtek után L.L. Juniort a Blikk kereste fel. A rapper a lapnak elmondta, hogy az ügy egyetlen tárgyalásán sem lehetett ott, mert őt és az ügyvédjét kizárták az eljárásból.

Három év fájdalma kavarog most bennem. Ilyenkor felszínre jönnek az emlékek bennem, Csillában, az édesanyámban és a fiamban, Lacikában is, aki már tud olvasni, és az osztálytársai között is szóba kerül az ügy. Jobban örültem volna, ha ma lezárul ez az egész és Dávidka békében nyugodhat tovább. Bármi is az ítélet, a fiamat sajnos már semmi nem hozhatja vissza

– mondta a lapnak a rapper, aki szerint senki sem felelős a két évvel ezelőtt történt balesetért.

Csilla és Carmen mind a két fiamat imádta, óvta, és vigyázott rájuk. Egyikük sem hibás a történtekért. Épp elég nehéz ezzel mindnyájunknak együtt élnünk

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik