Szórakozás

Imádja a munkáját a fiatal nő, akit azért fizetnek, hogy pornót nézzen

Az ideális munkahelyet mindenki másképp képzeli el, de vannak állások, melyek tömegek fantáziáját mozgatják meg. Amikor nemrég meghirdettek egy nyitott pozíciót az etikuspornó-iparban, tízezrek jelentkeztek.

Rebecca Dickson úgy érzi, a munkáját neki találták ki. Nem csoda, hogy elégedett: kilencvenezer jelentkező közül választották ki a Bedbible nevű szex-, és pornóipari cég által meghirdetett, egyetlen nyitott pozícióra – írja LadBible című brit bulvárlap.

Dickson első feladata az, hogy pornót nézzen. Pontosabban, hogy a legnépszerűbb pornóvideókat nézve adatokat gyűjtsön többek között: a résztvevők számáról, neméről és etnikumáról, a pózok változatosságáról, illetve az orgazmusok számáról. Az adatokból a cég statisztikákat készít a pornóipari tendenciákról.

Dicksonnak köszönhetően tudjuk, hogy a legnépszerűbb pornóvideókat átlagosan több mint 65 milliószor nézik meg, a hosszuk pedig nagyjából 14 perc. A legnépszerűbb pózok pedig a kutyapóz, a lovaglás és a misszionárius.

Rebecca azt mondja, az új munkája sokkal másabb, mint amihez hozzászokott. Bár korábban kedvtelésből is nézett pornót, olyankor bizonyos részeket átugrott a videókban. Most, természetesen elejétől a végéig megnézi mindet, és közben jegyzetel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik