Szórakozás

Most John Mayer állította le a koncertjét, mert egy nézője elájult a tömegben

Mike Coppola / Getty Images for SiriusXM
Mike Coppola / Getty Images for SiriusXM
Azt hitte, defibrillátorra is szükség lesz.

Pár napja írtunk arról, hogy Billie Eilish leállította egy atlantai koncertjét, mikor észrevette, egyik rajongója rosszul lett a tömegben. Az énekesnő addig nem folytatta a show-t, míg meg nem bizonyosodtak arról, az illető jól van. Döntése azért is kapott nagy médiafigyelmet, mert néhány hónappal ezelőtt egy hasonló eset történt Travis Scott koncertjén: az ott megvaduló tömegben többen egymást taposták, kilencen meghaltak, mert a rapper nem reagált a bajra, nem szakította félbe a koncertjét.

Kapcsolódó
Billie Eilish megállította koncertjét, mert egy nézője rosszul lett, inhalátort is kért neki
Számos vélemény szerint Travis Scottnak pont így kellett volna eljárnia novemberi koncertjén, mely végül tragédiába torkollott.

Most John Mayerrel történt Eilishéhoz hasonló eset: Los Angelesben adott koncertet, mikor feltűnt neki, hogy a közönség soraiban lévő nő bajban lehet. Mayer előbb megkérdezte, minden oké-e a színpad mellett, majd arról érdeklődött, szükség van-e automatikus defibrillátorra, hiszen ájulás történt.

Egy pillanat, és lemegyek a színpadról!

– fogalmazott a zenész, aki addig nem folytatta a koncertet, míg a bajba jutott nőt ki nem szabadították a tömegből. Szerencsére, baj nem történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik