Szórakozás

Gáspár Zsolt elhívta fellépni Jennifer Lopezt és Enrique Iglesiast az esküvőjére

TV2
TV2
Arról is beszámolt, hány állatot vágnak le a lagzira.

Gáspár Zsolt egy ideje tervezi, hogy újra feleségül veszi párját. Az esküvő híréről még júliusban számoltunk be, amikor arról beszélt, hogy a Farm VIP műsor miatt nagyon megszerette műsorvezető társát, Demcsák Zsuzsát, akit felkért tanúnak az esküvőre.

A lagzit a koronavírus miatt elhalasztották, most viszont a Blikknek arról beszélt, hogy már nagyban tervezik a hatszáz fős lagzit, amin a vendégeket luxussátorokban szállásolják el. Azt is elmesélte, hogy pontosan hány állatot dolgoznak fel, ami elegendő ahhoz, hogy ennyi ember jól lakjon. Nagyon úgy néz ki, hogy zene tekintetében pedig nem érte be kevesebb névvel, mint Jennifer Lopez és Enrique Iglesias, akiket fellépni hívott a lagzira.

Őszintén tizenegy disznó, húsz birka, négy tehén lesz levágva, töltöttkáposztából pedig fejenként kilenc tölteléket számolunk. A vendégeket luxussátrakban szállásoljuk el, hogy a vendégek is lássák, milyen egy farmer élete. Szeretném, ha Jennifer Lopez és Enrique Iglesias is eljönne az esküvőmre. Már üzentem nekik, nehogy elvállaljanak más fellépést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik