Szórakozás

Kim Kardashian a halálsorról mentene meg egy rabot

Kim Kardashian újabb börtönbe jutott ember életét szeretné megmenteni: a gyilkosságért elítélt Cyntoia Brown és a kábítószer-kereskedelemben való részvételért és pénzmosásért elítélt Alicia Johnson után most Kevin Cooper életét szeretné helyrehozni.

Kim Kardashian szerint Istennek köszönhető, hogy lánya rá hasonlít
Mármint az a lánya, akit béranya hordott ki.

Kardashian gyakorlatilag a nyilvánosság erejének felhasználásával Twitter-oldalán – jelenleg 59 millió követője van a közösségi oldalon – kérte meg Kalifornia állam kormányzóját, Jerry Brownt arra, hogy adjon Coopernek egy újabb lehetőséget, a kormányzó ugyanis az utóbbi időben számos igazságszolgáltatási reformot hajtott végre az államban, ám ezek közül egyik sem segített a nyolcvanas években négy ember meggyilkolásával megvádolt és később halálraítélt férfin, annak ellenére, hogy a New York Times szerzője, Nicholas Kristof  véleménycikke szerint valójában nem Cooper követte el a gyilkosságokat.

Cooper amúgy körülbelül 60 éves lehet most és jelenleg nem tudni, hogy mikor végzik el halálbüntetését. Utoljára 2004-ben volt kiírt dátum a büntetés végrehajtására, de azt végül elhalasztották.

Kiemelt kép: David Livingston/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik