Szórakozás

Kim Kardashian egymillió dollárt kapott férjétől, amiért nem posztolt ki egy fotót

Azt eddig is tudtuk, hogy a Kardashianok és a Jennerek hülyére keresik magukat csak azzal, hogy fotókat, pontosabban reklámokat posztolgatnak Instagramra. Az árfolyammal viszont eddig nem feltétlenül voltunk tisztában, de most már azt is tudjuk, mert Kim Kardashian elmondta azt Ashley Graham beszélgetős műsorában. Sőt, még azt is, hogy miért fizetett végül neki a férje, Kanye West, pontosabban Ye, ahogy a rapper mostanában hívatja magát.

A BuzzFeed szerint az történt, hogy egy cég egymillió dollárt ajánlott Kim Kardashiannak azért cserébe, ha kitesz egy fotót, amivel egy bizonyos márkát népszerüsít.

Csak hogy mindenki képben legyen – egymillió dollár, az most úgy 280 millió forint. Egyetlen egy fotóért cserébe.

Azonban ez a márka férje márkájának konkurenciája, azért Kanye West, vagyis Ye arra kérte Kardashiant, hogy inkább ne tegye ki azt a képet, az pedig jó feleségként visszautasított a céget. Nem sokkal később volt anyák napja, amire Kardashian kapott egy csokor virágot férjétől, plusz egy borítékot, benne egymillió dollárral, ami mellett a rapper megköszönte feleségének, hogy nem tette ki azt a bizonyos fotót.

Ha valaki nem tudta volna, így kell pénzt keresni.

Kiemelt kép: Instagram/Kim Kardashian

Ajánlott videó

Olvasói sztorik