Élet-Stílus

Tóth Andi elmondta, melyik X-Faktor-os mentortársával kapcsolatban érzi úgy, hogy talán nehezebb lesz vele a közös munka

TV2
TV2
Szerinte meglehet, hogy lesznek nézeteltéréseik az adásfelvételeken.

Hétfő este derült ki, hogy Tóth Andival lett teljes a 2024-es X-Faktor zsűricsapata Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán mellett. A visszavonult énekesnő ma a Reggeli vendége volt, ahol arról mesélt, hogyan készül zsűritagként az előtte álló tehetségkutatóra, amit tíz évvel ezelőtt ő nyert meg.

Ismerem magam annyira, hogy tudjam, én valószínűleg egy szigorúbb karaktere leszek a zsűrinek. Nem azt mondom, hogy ilyen gonosz, hanem én olyan vagyok, hogy van egy vicces oldalam, meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról, zenéről van szó, következetes vagyok

– fogalmazott a műsorban.

Zsűritársaival kapcsolatban Tóth Andi elmondta, hogy igazán egyiküket sem ismeri, Valkusz Milánnal volt lehetősége korábban többet beszélgetni. Hozzátette, hogy bár volt párja, Marics Peti zenésztársa első látásra kissé komolytalannak tűnhet, valójában egy aranylelkű srác, aki szerinte annyira szívvel-lélekkel akarja a mentorkodást, hogy valóban helyt is fog állni a szerepben.

Gáspár Lacival kapcsolatban úgy fogalmazott:

Laci nyilván egy poéngyár. Talán vele lesz egy kicsit nehezebb, de hát szerintem ezt ő is tudja, ha jól hallottam, ő is elmondta, hogy rólam gondolja azt, hogy nagyon ellentétek vagyunk.

Mint mondta, bár nem zárja ki, hogy jól tudnak majd együttműködni a zsűriben, szerinte lehet, hogy akadnak majd összetűzéseik az adásfelvételeken.

Ami Majkát illeti, Tóth Andi úgy véli, a rapperrel tud a leginkább azonosulni mint mentor, amikor pedig a műsorvezetők arról kérdezték, ha négyük közül választhatna, kihez szeretne kerülni ma versenyzőként, saját magát mondta.

A beszélgetés során elárulta, nem gondolt közös zenélésre a jövendőbeli mentoráltjaival, ahogyan arra sem, hogy közösen írjanak dalokat. Inkább megtalálni szeretné a tehetségeket, majd segíteni nekik.

Ez hoz lázba, hogy de jó lesz majd ott ülni, és nyilván lesz vicces, olyan, akin nevetünk, vagy esetleg sírunk, de amikor bejön oda valaki, és még nem tudja, hogy egyébként mennyire jó lesz… Ott ülsz, ráadásul te is döntesz a sorsáról. Nyilván hatalmas felelősség, de igazából engem már a gondolattól is a hideg kiráz, hogy mennyi tehetséges embert fog megismerni a világ

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Kiderült, ki lett a 2024-es X-Faktor női mentora
Vele lett teljes a mentorcsapat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik