Belföld

Kubatov Gábor a választási győzelemről: kell egy adatbázis

Mi a határainknál meg tudjuk állítani a migránsáradatot – jelentette ki Kubatov Gábor, aki szintén szót kapott a Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC Hungary) csütörtökön Budapesten.

A Fidesz alelnöke szerint a fenti jelenségnek köszönhető, hogy Magyarországon nincsenek terrortámadások, „nem alakul ki párhuzamos társadalom”, nincsenek lemészárolt papok, szétvert templomok, éjjel szabadon lehet sétálni az utcákon, béke van, nem kell a keresztet leszedni az iskolák faláról. „Mi egyszerűen nem akarunk félni a saját hazánkban, szeretnénk megőrizni olyannak, amilyennek az őseinktől megkaptuk” –mondta a politikus, ezután pedig előre tekintett választásokra.

Először is kell egy erős vezető, másodszor meg kell törni a liberális média egyeduralmát. Harmadszor az elvégzett munkában hiszünk, legyen nálunk a legtöbb aktivista, nekünk kell a legtöbb ajtón bekopogtatni, a legtöbb emberrel beszélni. Ez a mi erőnk, a mi demokratikus fegyverünk – sorolta, mire van szükség ahhoz, hogy az ember képes képes legyen egy választás megnyerésére. „Társakra vágyunk, várjuk a szuverenista, konzervatív erők győzelmét az uniós választásokon, és Trump elnök győzelmét november 5-én. Ez a mi szövetségünk, ez a béke szövetsége

–emelte ki.

Kubatov végül emlékeztetett a többi között a 2015-ös párizsi, a 2016-os németországi és brüsszeli, a 2020-as bécsi terrortámadásokra. Arról beszélt, hogy Franciaországban lassan mindennaposak a zaklatási botrányok, és számos példával alátámasztva leszögezte, általános gyakorlat a templomok, keresztény szimbólumok elleni támadás Nyugat-Európában. „Mindenki úgy él, ahogy akar, ha ők így képzelik el a jövőjüket, az ő dolguk, csak annyit kérünk, engedjék meg, hogy mi dönthessük el, kivel élünk együtt. Ez a mi hazánk, a mi otthonunk, a mi ezeréves örökségünk” – fogalmazott a Fidesz alelnöke.

Kapcsolódó
Orbán Viktor a CPAC-en: Változik a világ rendje, a progresszív liberálisok már érzik a veszélyt
A rendezvényen megjelent Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze is, aki meg is áldotta a konferenciát. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik