Élet-Stílus

Házasság első látásra: A műsort visszanézve Andris megbánta, ahogyan Petrával viselkedett a „flörtölős sztori” miatt

TV2
TV2
A lemezlovas azt mondja, hálás a kísérletnek és Petrának, amiért tanulhatott önmagáról.

A Házasság első látásra elmúlt adásaiban addig mérgesedett a viszony Andris és Petra között, míg a műsor keddi részében úgy döntöttek, kiszállnak a kísérletből. Elhatározásukat komoly viták előzték meg, melyeknek egyike abból fakadt, hogy egy, a pszichológusok által javasolt ideiglenes párcsere alkalmával Petra Lacival tölthetett el némi időt, a találkozón pedig az edző többször is megpróbált flörtölni a (közeledését hárító) küzdősport-oktatóval, amit el is mondott utóbbi feleségének, Hildának. Úgy fogalmazott:

Játékosan flörtöltem vele, nem léptem át semmilyen határt! Nem volt tipi-tapi, meg semmi ilyesmi.

Később a közös párterápián Hilda a többiek előtt jelentette ki: ő nem emlékszik arra, hogy Petra említette volna a beszélgetésük során a flört szót. Bár Petra többször is megpróbálta megvédeni az igazát, a többiek nem hitték el, hogy tényleg említette a flörtöt, köztük a férje, Andris sem, aki hangsúlyozta: meglátásai szerint felesége gyakran másként mesél el dolgokat, mint ahogyan azok valójában történtek. Később közölte is vele, hogy soha többé nem akarja látni, vitájuk helyében pedig fogyatékosnak nevezte az edzőt.

A múlt heti adásban látottakkal kapcsolatban Andris a TikTok-oldalán fejtette ki gondolatait, amit a story.hu szúrt ki.

Szépen beszaladtam az erdőbe, és nem láttam ott semmit a dühömön kívül. És a dühöm ebben a helyzetben nem volt a legjobb útitársam. A helyzetet tovább súlyosbította, hogy nem hittem Petrának a flörtölős sztorit illetően, és csúnyán beszéltem, csúnyán viselkedtem. Ezen szépíteni nem lehet

– fogalmazott a lemezlovas, aki elmondása szerint Petrával együtt nézte az említett részt, majd át is beszélték a látottakat, hallottakat.

Közösen terveztük a jövőt, és közösen tervezzük a jövőt. Én úgy gondolom, hogy tanultam, tanulok és még tanulni is fogok

– zárta mondandóját Andris, a videó végén pedig egy közös fotót is megosztott Petrával és a kísérlet egy másik férfi résztvevőjével, Gergővel.

A DJ a posztja alatt több kommentre is válaszolt, egyik válaszában elismerte: durva volt felvételről visszanéznie a hibáit.

@lovingarmsmusic Tanultam, tanulok és még tanulni fogok 😇 @Dávid Petra @Szandavári Gergely ♬ Another Love: Piano with Rain - Andy Morris

Később a műsorban látottakkal kapcsolatban egy másik videóban úgy fogalmazott: hálás a kísérletnek és Petrának, amiért tanulhatott önmagáról, láthatta magát bizonyos élethelyzetekben, szituációkban és vitákban, melyek nyomán érzékelhette, min kellene csiszolnia és változtatnia. Hangsúlyozta, hogy nem mások véleménye miatt szeretne változni, hanem azért, mert egész eddigi életét is úgy élte, hogy mindig csak egyvalakitől szeretett volna jobb lenni, a „tegnapi önmagától”.

Petra egyébként az elköltözését megelőző vita után azt mondta, Andris a véleménye szerint nárcisztikus szociopata, aki toxikus rá nézve.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik