Szórakozás

Gesztesi Károly 1100 kilométeres túrára indul

Gesztesi-Karoly(650x433)(3).jpg (Gesztesi Károly)
Gesztesi-Karoly(650x433)(3).jpg (Gesztesi Károly)

Nehéz időszakon van túl Gesztesi Károly, aki egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy hátrahagyja egykori énjét és változtat az életén.

Gesztesi Károly fiát kidobták az iskolából
A színész 18 éves fia most magántanuló.

A színész életének része lett a rendszeres testmozgás, aminek hatására sokat fogyott, most pedig úgy döntött, hogy végigcsinálja a Kéktúrát.

Régóta dédelgetett vágyam volt a Kéktúra teljesítése. Most már egészségügyileg is maximálisan alkalmas vagyok rá. Még nem tudom a pontos időpontot, hogy mikor indulok neki. Nem egyben akarom letolni a több mint 1100 kilométert, az előadásokon és a forgatásokon is részt veszek. Az a lényeg, hogy elkezdjem, picit sem vagyok időhöz kötve

mesélte az ACNews-nak a színész, aki is hozzátette, hogy hogy barátait, és ismerőseit is meg fogja hívni, hogy csatlakozzanak hozzá.

Szó sincs arról, hogy minden nap teljesíteni kell a 27 kilométert. Pont nem erről szól, hanem hogy jó pillanatokat okozzunk magunknak. Olyanokkal, akikkel nagyon szeretek beszélgetni. Az is előfordulhat, hogy megreggelizünk egy panzióban vagy akárhol, és olyan jól érezzük magunkat, hogy ebédig dumálunk. Utána letolunk a következő helyszínre tíz kilométert, ott megint jót beszélgetünk

– mesélte a színész, aki dokumentálni is szeretné az utat.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik