Szórakozás
Majka(1)(960x640).jpg (majka)

Majka egy rakás pénzt költött drogra és szerencsejátékra

24.hu
24.hu

2013. 11. 21. 06:00

Hamarosan megjelenik az ózdi rapper könyve, amiben arról is nyíltan vall, hogy nem vetette meg a drogokat és a szerencsejátékokat.

Korábban a témában:

Majka azt állítja, december elsején megjelenő könyvében ugyan vall korábbi (celeb)barátnőiről, ám semmi kellemetlen dolgot nem árul el róluk, így nem is tart attól, hogy valamelyiküktől kellemetlen telefonhívást kap majd. Annál inkább nyíltan mesél saját múltjáról, amiben a drognak és a szerencsejátéknak is jutott szerep.

“Tizenhat-tizenhét éves korom körül nyúltam először kábítószerhez. Sajnos olyan társaságba keveredtem, ahol ez mindennapos volt. Kipróbáltam mindenféle dolgot, és a szerencsejáték is része volt az életemnek” – mesélte a Hír24-nek Majka, aki nem akarta elárulni, mennyit is költött pontosan minderre, annyit azonban megjegyzett, hogy “gáláns fiatalember volt, és sok pénzt költött sokmindenre.”

Majka azt mondja, ez a könyv izgalmas olvasmány lesz mindenkinek, aki a kezébe veszi, ő pedig nyíltan el is mesél benne mindent, semmit sem takargat.

“Nem tárulkoztam ki nehezen, nem szégyelltem, nem takargattam semmit. Őszinte gyerek voltam, és az is vagyok. A média világába is bepillantást engedek, abba, hogy mik a pozitívumai és a negatívumai, ha az ember kirakatban él” – tette hozzá a hárommilliót bezsebelő Majka, aki őszintén válaszolt arra is, miért érzi úgy, hogy itt volt az ideje a könyvírásnak. – „Nem fogok hazudni ebben sem, most kaptam egy jó ajánlatot a könyvre. De igazából annyi minden történt már velem eddigi életem során, hogy három könyv is kitelne belőle.”

Majka(2)(2)(650x433).jpg (Majka)Fotó: Neményi Márton

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Kijini Primary School students learn to float, swim and perform rescues on Tuesday, October 25, 2016 in the Indian Ocean off of Mnyuni, Zanzibar.
—
Daily life in the Zanzibar Archipelago centers around the sea, yet the majority of girls who inhabit the islands never acquire even the most fundamental swimming skills. Conservative Islamic culture and the absence of modest swimwear have compelled community leaders to discourage girls from swimming. Until now.

For the past few years, the Panje Project has made it possible for local women and girls to get into the water, not only teaching them swimming skills but aquatic safety and drowning prevention techniques. The group has empowered its students to teach others, creating a sustainable cycle. Students are also provided full-length swimsuits, so that they can enter the water without compromising their cultural and religious beliefs.

While the wearing of full-length swimsuits may be seen as subjugation, donning one in order to learn a vital life skill, which has long been and would otherwise be forbidden, is an important first step toward emancipation. Education — whether it be in or out of the water — serves as a springboard providing women and girls the empowerment and tools with which to claim their rights and challenge existing barriers.

The rate of drowning on the African continent is the highest in the world. Still, many community leaders have yet to warm up to the idea of women and girls learning to swim. The swimming lessons challenge a patriarchal system that discourages women from pursuing things other than domestic tasks. It is this tension of the freedom one feels in and under water juxtaposed with the limitations imposed upon Zanzibari women that is at the heart of this series.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.