Szórakozás

Dundika súlyos titka: “Apám nem láthatja a fiamat”

dundika, majka, majoros (dundika és majka, )
dundika, majka, majoros (dundika és majka, )

Dundika Majoros Hajnalka néven szerepel, annak ellenére, hogy Majka még nem vette őt feleségül. A nevétől azért akar szabadulni, mert édesapjára emlékezteti.

Dundika különös kapcsolatban van a Majoros Hajnalka névvel: hivatalosan ugyanis Szentiványi Hajnalka szerepel az anyakönyvi kivonatában, bár elvált a férjétől, a Hornyák Hajnalka nevet pedig azért nem szeretné használni, mert az édesapját, és gyerekkorát idézné. Dundika a FEM3 Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorának mai adásában arról vall, hogy már 8-9 évesen megtanulta meggyógyítani a saját lelkét. Édesapja agresszivitása ugyanis súlyos nyomot hagyott a gyerekkorán.

“Én olyan szinten szakítottam meg az én apámmal a kapcsolatot, hogy tényleg óriási dolgoknak kellett történnie ahhoz, hogy én még a nevét sem akarom viselni ennek az embernek. Nem tudok rá mást mondani, borzasztó apa volt. Borzasztóan viselkedett mindhárom gyerekével és az én anyukámmal is” – vallott gyerekkoráról Dundika Joshinak, aki rákérdezett arra is, mit követett el ellene az édesapja. – “Amikor hazajött, csak a rettegés és a rossz érzés volt. Agresszív volt. Amikor a fiam megszületett, felhívott, hogy megnézné, de azelőtt évekig nem beszéltünk. Már majdnem megesett rajta a szívem, de aztán egy pillanat alatt kellett úgy döntenem, hogy nem. Kizártalak az életemből és soha többé nem akarlak látni, és főképpen azt nem szeretném, hogy te az én családi életemet egy pillanatra is megbolygasd azzal, hogy te idejössz hozzám” – meséli Joshi ma esti műsorában a Mr. és Mrs.-ben hárommilliót nyert Dundika, aki arra a kérdésre, hogy édesapja “úgy” is bántotta-e, hallgatásba merült.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik