Szórakozás

Majka szerint Csiszár betart neki

Majka(2)(2)(960x640).jpg (Majka)
Majka(2)(2)(960x640).jpg (Majka)

Az ózdi rapper Csiszár Jenő ellenszenvével magyarázza, hogy nem játssza a rádió a dalait.

Majka kiakadt, amiért az egyetlen országosan fogható rádió, a Class FM nem játssza a dalait, miközben a többi csatorna rendszeresen leadja a számait. Az ózdi rapper szerint ennek nem szakmai oka van, hanem személyes.

“Próbálok rá értelmes magyarázatot találni, de sajnos nem tudok. Két éve egyetlen magyar előadó sem tudta átvenni a vezetést tőlünk, ez pedig szerintem azt bizonyítja, hogy az emberek igenis szeretik hallgatni a dalunkat. Tetszik nekik, ennek ellenére a Belehalokat mindössze talán négy alkalommal adta anno a Class FM. De említhetném a Nekem ez jár című dalt is, amelyet hétmil­liós nézettség után szedett le a Google, a rádióban ennek ellenére egyszer sem ment le. Az iTunes-letöltést is toronymagasan vezetjük, de úgy tűnik, ez sem elég” – mondta a Blikknek Majka.

Fotó: Neményi Márton

A rapper nemsokára megjelenő életrajzi könyvében is ír a jelenségről. Többek között arról is szó lesz a könyvben, hogy évekkel ezelőtt a Class FM elődje, a Danubius Rádió programigazgatója, Buza Sándor személyesen akadályozta meg, hogy adásba kerüljenek a dalai. Majka szerint Buza akkoriban mindenható úr volt, ő döntött egy személyben arról, hogy kik tűnjenek el a süllyesztőben, és arról is, hogy az általa preferált előadók 10-12 milliót keressenek évente a jogdíjakból. Majka sikere valamiért nem volt szívügye.

Majka most azt mondja, Csiszár Jenő is személyes okok miatt akadályozza meg, hogy dalait játssza a rádió.

“Próbálok üzleti magyarázatot találni arra, hogy semmibe vesznek, de egyszerűen nem megy. Úgyhogy amatőr módon, marad a személyes ellenszenv, amit Csiszár Jenő egyszer maga is kifejtett nekem! Egy Fókusz-adás miatt találkoztunk, ahol elmondta, hogy mennyire nem kedvel. És mivel – hivatalosan ugyan csak tanácsadó, valójában azonban – ő dönt a Class FM-ben arról, hogy milyen dalokat játszik a rádió, ezt felháborítónak tartom!” – tette hozzá a rapper, akinek a vádaskodására Csiszár egyelőre nem kívánt reagálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik