Szórakozás

3 milliót nyert Dundika és Majka

dundika, majka, majoros (dundika és majka, )
dundika, majka, majoros (dundika és majka, )

Erre költik majd a mesés nyereményt.

Tegnap este Majka és Dundika nyerte meg a Mr és Mrs sztárpár show döntőjét. Dundika elárulta a Hír24-nek, hogy mire költik majd a győzelemmel járó 3 millió forintot.

“Hát nem esküvőre” – nevetett Dundika, utalva arra, hogy már napok óta arról írnak a lapok, hogy bár Dundika nagyon szeretné, Majka nem veszi őt feleségül, mert túl sóher, hogy kifizesse az esküvő költségeit.

“Igazából egyikünk sem görcsöl rá erre a témára, majd összeházasodunk, amikor úgy érezzük. Fontosabb dolgok is vannak ennél, például nagyon szeretnénk kistestvért Mariánnak. Könnyen előfordulhat, hogy előbb lesz gyerek és csak valamikor később leszek feleség” – mondta a Hír24-nek Majka kedvese, aki elárulta, hogy inkább befektetik az összeget.

“Van több hamburgeresünk, leginkább ezekbe az üzletekbe fektetjük majd a pénzt” – tette hozzá az egykori playmate.

Ahogy azt korábban megírtuk, már a show első részében is Dundika és Majka jutott tovább maximális pontszámmal. A pár szinte kitalálta a másik gondolatát, és látszott, hogy a hétköznapokban is nagyon jól megértik egymást. A kapcsolatukat az sem tette próbára, hogy Majkát a műsorban hazugságvizsgáló gépre kötötték, így többek között az is kiderült, hogy bár nem féltékeny Dundikára, titokban már belepillantott a telefonjába.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik