Élet-Stílus

Videón, ahogy egy utas hátulról leüt egy légiutas-kísérőt

Kávét kért, aztán bepipult.

Videó készült arról a pillanatról, ahogy egy utas hátulról megüt egy légiutas-kísérőt egy amerikai repülőjáraton.

Szeptember 21-én az American Airlines egyik gépe a mexikói San Jose del Cabo városából Los Angelesbe tartott. A felszállás után mintegy 20 perccel, az ételek és italok felszolgálása közben egy utas – mint később kiderült, Alexander Tung Cuu Le a neve – kávét kért egy légiutas-kísérőtől, először csak az egyik, majd mindkét vállát megragadva. A 33 éves utas ülését hátrahagyva átült egy szabad helyre – ekkor egy másik légiutas-kísérő megkérte, hogy foglalja el saját helyét.

Alexander Tung Cuu Le felállt, és verekedésre kész pózba vágta magát, majd megpróbálta megütni a stewardot, sikertelenül. Az utaskísérő elindult, hogy jelezze a kapitánynak a történteket, amikor…

Az agresszív férfit több másik utas állította meg: leteperték; a légiutas-kísérők pedig kezeit és lábait lekötözve az üléséhez rögzítették Le-t.

Az utast a leszállás után letartóztatták; az ABC 7 híre szerint a férfi akár húsz év szabadságvesztésre is ítélhetik. Az American Airlines közleményt adott ki, amelyből kiderül, hogy a férfit örökre kitiltották a társaság járatairól.

 

Kapcsolódó
Vizelés, harapás, macskaszoptatás: elszabadultak az indulatok az amerikai repülőjáratokon
Magukból kikelt utasokról szólt a tavalyi év is – a legtöbb indulatot természetesen a maszkviselés kérdése váltotta ki. Utánajártunk annak is, mi a helyzet idehaza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik