Élet-Stílus

„Túl vagyok már rajtad, szóval fuck that, fuck that” – szól a Tankcsapda új, BSW-vel közös dalában

YouTube / BSW
YouTube / BSW
Míg egyes kommentek már most „legendás dalról” írnak, mások szerint nem szabadott volna összeállnia a két zenekarnak.

Közös dalt készített a Tankcsapda és a BSW. A Baz+ (Túl vagyok rajtad) című szám az Indexen debütált egy kisebb interjúval karöltve. Ebből kiderült, hogy az együttműködésben voltak kockázatok.

Tudjuk jól, hogy a zenekar határait súroljuk vagy akár túl is lépjük ezzel a projekttel, ráadásul a Tankcsapda fénysebességgel robog a 35 éves jubileum felé, és emiatt inkább a kiszámíthatóságra meg a stabilitásra kellene törekednünk. De azért, ahogy azt mindenki tudja, időnként szeretjük borzolni a médiakedélyeket, és néha-néha odateszünk egy-egy olyan fricskát, amin nyugodtan lehet csámcsogni. Ez most ismét egy jó alkalom erre, miközben azt is tudjuk, hogy jót csinálunk ezzel

– fogalmazott Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa. Lukács László frontember azt mondta, mikor először hallotta a dalt, tudta, hogy az jó lesz. Fejes azért hozzátette, hogy a szöveg miatt nem biztos, hogy a rádiók kedvence lesz a szám.

Nem akarom, hogy az legyen az üzenet, hogy rádióbaráttá próbáljuk tenni magunkat egy populárisabb csapattal. Itt tényleg arról van szó, hogy elmenjünk a szélsőségekig, hiszen néha azért a zenekar megmutatja ezt az oldalát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik