Élet-Stílus

Bruce Willisnek az afázia miatt már a forgatások is komoly megpróbáltatást jelentettek

Rich Fury / Getty Images
Rich Fury / Getty Images
Fülhallgatót is viselt, amin keresztül a szövegét súgták.

Afáziát diagnosztizáltak Bruce Willisnél, aki emiatt úgy döntött, visszavonul a filmezéstől. Családja adott ki közleményt erről, melyben azt írták, Willis betegsége hatással van a kognitív képességeire, ezért hosszas mérlegelés után úgy döntött, hogy felhagy a színészettel. Azóta több volt kollégája is jobbulást kívánt a színésznek.

Kapcsolódó
Sylvester Stallone Bruce Willisnek: Imádkozunk érted és a csodálatos családodért
Bruce Willisnél afáziát diagnosztizáltak, ami miatt a színészettel is felhagy.

Az Entertainment Weekly több rendezőt is megszólaltatott, akik együtt dolgoztak Willisszel az elmúlt időszakban. Mike Burns 2021-ben készített egy filmet (Out of Death) a színész közreműködésével, ő úgy fogalmazott, Willis minden jelenetét muszáj volt egyetlen nap alatt leforgatni.

Már az első nap azonnal láttam, hogy a probléma itt sokkal nagyobb, mint gondoltam. És pontosan tudtam, mi miatt kérték, hogy a szövegkönyvét a lehető legrövidebbre írjam.

Burns később a Wrong Place című filmen is Willisszel dolgozott, akkor külön megjegyezte, komoly aggályai vannak a színész mentális állapota miatt. Amikor a forgatást megkezdték, a rendező úgy vélte, Willis állapota rosszabbodott korábbi közös munkájuk óta.

Jesse V. Johnson a White Elephant című filmet készítette Wilisszel, ő úgy fogalmazott, „ez a Bruce már nem az a Bruce volt, akit korábban ismertem”. A rendező emiatt többször nem is szeretett volna együtt dolgozni a színésszel.

Mindannyian imádjuk őt, rajongunk érte, és helytelennek éreztük ezt a közös munkát. Szomorú, hogy ilyen véget ért az ő csodálatos karrierje.

Lala Kent realitysztár, aki a színészkedésbe is belekóstolt, a 2020-as Hard Kill című filmben játszott együtt Willisszel. Kent úgy fogalmazott, Willis már veszélyt jelentett a forgatásokon is, ugyanis egy alkalommal idő előtt elsütött egy kellékfegyvert.

Háttal álltam neki, azt se tudtam, mi történik, ő azt mondta, semmi baj, vegyük újra a jelenetet!

A film producere tagadta, hogy ilyesmi megtörtént volna.

Az Entertainment Weekly eközben arról ír, a forgatásokon már ott tartott a dolog, hogy Willisnek fülhallgatót adtak, és a fülére súgták a szövegeit, mert képtelen volt a legrövidebb sort is megjegyezni.

2021 januárjában pedig mi is írtunk egy esetről, mikor a színész – javában a koronavírus-járvány közepén – maszk nélkül flangált egy üzletben, ami miatt később elnézést kért. Miután betegsége nem ma kezdődött, meglehet, ott is közrejátszhatott az afázia.

Kapcsolódó
Bruce Willist kitessékelték egy boltból, mert nem akart maszkot viselni
Elnézést is kért a felelőtlen viselkedése miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik