Élet-Stílus

„A gyerekek szeretik, ha füvet szívok, mert akkor McDonald’s-ból ehetnek”

Caitlin Fladager / TikTok
Caitlin Fladager / TikTok
Nem először robbantja fel a közösségi médiát Caitlin Fladager, kanadai influenceranyuka. Két évvel ezelőtt azzal váltott ki óriási vitát, hogy nyíltan felvállalta, miután elaludtak a gyerekei, rendszeresen füvet szív. Most erre tett rá egy lapáttal.

Caitlin Fladager tizenhat éves volt, amikor megismerte a későbbi férjét, és nem volt még tizennyolc, amikor teherbe esett az első gyerekükkel. Az azóta huszonhét éves, kétgyermekes anyuka néhány éve elkezdett blogot írni, majd következett az Instagram és a TikTok. Előbbin 485 ezer, míg utóbbin több millió követője van.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Fladager 2019-ben óriási vitát indított azzal, hogy nyíltan vállalta, esténként füvet szív, miután lefektette a gyerekeit. Mivel Kanadában 2018-ban legalizálták a marihuánát, nem követ el törvénytelenséget, mégis sokan támadták. Fladager válasza az volt, hogy semmivel sem rosszabb azoknál, akik egy pohár borral lazítanak esténként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Caitlin Fladager (@caitlinfladager) által megosztott bejegyzés

A kanadai anya azóta bővebben is beszélt arról, hogy kiskorától kezdve küzd szorongással és más pszichés problémákkal. Emiatt volt egy időszak az életében, amikor az alkoholban keresett gyógyírt, de nagyon rossz vége lett.

Rengeteget ivott, és sohasem jókedvében. A marihuánával azonban nincsenek gondjai, ráadásul a fű sokkal jobb hatással van a tüneteire. Hozzátette, épp azok ítélik el leginkább a füvezés miatt, akik régen azt tanácsolták neki, hogy ha maga alatt van, nyugodtan igyon meg egy-két pohárkával, az majd felvidítja.

Fladagernek most ismét sikerült tömegeket megdöbbentenie azzal, hogy elárulta, egy ideje már akkor is szív, ha gyerekei körülötte vannak. Pontosabban készített egy videót, melyben elárulja, a gyereki szeretik, ha az anyjuk füvezik, mert tudják, hogy olyankor könnyedén rá tudják venni, hogy a McDonald’s-ból rendeljenek ételt, amire máskor kevés esélyük van  – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Caitlin Fladager (@caitlinfladager) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik