Szórakozás

„Miután a gyerekek elaludtak, elszívok egy hatalmas dzsointot és ettől még jobb szülő leszek”

Ki dönti el, hogyan relaxáljon egy anyuka?

Caitlin Fladagert közel 300 ezren követik az Instagramon. A kanadai influencer anyuka nemrég felvetette, pontosabban elmondta, hogy ő esténként úgy szokott lazítani, hogy teker egy nagy marihuánás cigit és elszívja. A kijelentése sokakat megbotránkoztatott, még akkor is így van ez, ha a tengerentúlon sokkal nagyobb elfogadás övezi a fűfogyasztást. A téma egyébként nem korlátozható le a marihuánára, sokkal messzebbre mutat annál.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlin Fladager (@caitlinfladager) on Nov 11, 2019 at 6:15pm PST

Az anyákra nehezedő elvárások a társadalmi nyomásból erednek. Ez a nyomás sokszor összeroppantja a szülőket, különösen az anyákat. Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy a szülők is emberek, olykor szükségük van a kikapcsolódásra. Fladager több posztja is erről szól, nem fél kiállni a nyilvánosság elé, nemrég például arról posztolt, hogy hogyan néz ki egy kimerült, gondterhelt, negatív gondolatokkal küzdő édesanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlin Fladager (@caitlinfladager) on Nov 13, 2019 at 12:34pm PST

A fiatal anya azt kifogásolja, hogy a legtöbben elfogadnák, ha mondjuk bort inna vagy bármi mást csinálna, miután lefekteti a gyerekeket, de mikor megemlíti, hogy minden nap füvezik, akkor hirtelen mindenki lesokkol és azt mondják, hogy borzalmas szülő. Fladager felé az a legjobb kritika, hogy nem mutat jó példát, de sokan egyenesen azzal vádolják, hogy kvázi életveszélybe sodorja a gyerekeit.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik