Élet-Stílus

A 6 éves North West úgy beszólt Kim Kardashiannak a videós bejelentkezése közepén, hogy még ő is meglepődött

Ezt nem láttuk jönni.

Kim Kardashian mindössze egy gyors bejelentkezést szeretett volna felvenni a videóban, amiben elmondja, hogy minden rendben van vele és reméli mindenki más is jól van, de a tervébe North West is beleszólt, aki nem hagyta, hogy az anyja végig mondja, amit akar. Az egész azzal kezdődött, hogy amikor Kardashian bemutatkozott, North beugrott a képbe és elkiabálta saját nevét, hogy mindenki tudja, ő is jelen van. Aztán, az anyja mondata közepén azt mondja, hogy ki akar menni, mire Kardashian türelmesen válaszol neki, hogy tegnap már kiment a kertbe, ami teljesen rendben volt.

A kedvenc párbeszédünk a videó utolsó felében hallható:

Nagyon fontos, hogy ellenőrizzük a barátaink és a szeretteink mentális állapotát

– mondja Kardashian, mire Nort közbeszól:

Többet kéne a gyerekeiddel foglalkoznod, nem pedig a barátaiddal.

Kim erre meglepett arccal egy másodperc hezutálás után már csak annyit mond, hogy: Igaz! Ezek után gyorsan le is zárja a videót. Az ominózus videó itt látható:

https://twitter.com/CAgovernor/status/1249822327862202368?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1249822327862202368&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elle.com%2Fculture%2Fcelebrities%2Fa32140848%2Fnorth-west-kim-kardashian-stay-at-home-psa-video-roasting%2F

Kiemelt kép: Instagram/@kimkardashian

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik