Belföld

Négy nagy forgalmú helyen volt bombariadó pénteken

Róka László / MTVA
Róka László / MTVA

Alig néhány nappal azután, hogy egyszerre volt bombariadó több budapesti, győri, debreceni, miskolci illetve kaposvári plázában, újra valami hasonló zajlik, írja a Blikk.

A Voláninform bejelentése szerint nem sokkal ezelőtt a Népliget autóbusz-állomás is hasonló fenyegetést kapott, emiatt kénytelenek voltak bizonytalan időre teljesen lezárni a pályaudvart.

Bombariadó miatt a Népliget autóbusz-állomást lezárták. Az autóbuszok további intézkedésig a Népliget (park) sarkából, a metrópótló buszok Kőbánya-Kispest irányú megállóhelyéről indulnak. Keressétek a helyszínen lévő kollégáinkat. Megértéseteket köszönjük

– írták közleményükben.

Nem sokkal később kommentben közölték: a hatósági zár véget ért, az autóbuszok rendje hamarosan visszaáll.

A rendőrség a Telex megkeresésére azt közölte, egy nap alatt összesen négy nagy forgalmú helyet zártak le bombariadó miatt, ugyanis délelőtt bombafenyegetést érte a Győr Plázát, a budapesti Corvin Plázát és a Szeged plázát is a Népliget mellett.

A bevásárlóközpontokat azóta megnyitották, de a Corvin bevásárlóközpontban ezután nem sokkal újabb bombariadó volt, egy nap alatt a második. 

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik