Belföld

Régiós Hatósági Szakmai Vetélkedő Fejérben

A megmérettetésre ,a sz igazgatóság összesen 16 kolléga érkezett Komárom-Esztergom, Veszprém és Fejér megyéből. A résztvevőknek egy 100 kérdésből álló tesztet kellett kitölteniük, amely átölelte a teljes hatósági szakterületet. A rendezvény részeként dr. Zoltán Ferenc ny. tű. ezredes a hő- és füstelvezetés változásairól, Németi László tű. őrnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei iparbiztonsági főfelügyelője az integrált hatósági tevékenységről, a külső védelmi tervről, a katasztrófavédelmi hozzájárulásról és az üzemazonosításról, Kelemen Csaba gépészmérnök pedig a „Tűzjelző berendezések tervezői szemmel” címmel tartott előadást. Tájékoztatta a Fehérvár 24-et Szabó Bisztricz Anett a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

A tesztlapok kiértékelését követően került sor az eredményhirdetésre, az elismeréseket az első három helyezettnek Magosi Lajos tű. alezredes, igazgató adta át. A vetélkedőn harmadik helyezést ért el Egerszegi Zsuzsanna tű. őrnagy, Fejér megyéből, a második helyen Fekete Tamás tű. főhadnagy végzett Veszprém megyéből, az első helyet pedig Csizmadia Sándor tű. őrnagy érdemelte ki Komárom-Esztergom megyéből.

Az értékelésnél az elért pontszámok mellett a tesztlap kitöltéséhez szükséges idő is számított, egyforma pontszám esetén a teljesítési idő alapján mérlegelte az értékelő bizottság a helyezéseket. Erre szükség is volt, hiszen a II. és a III. helyezett azonos pontszámot ért el, így esetükben a kérdéssor kitöltéséhez felhasznált idő döntötte el a végleges sorrendet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik