Tech

Egy férfi rájött, hogyan kell csajozni

24.hu
24.hu

2017. 01. 13. 16:57

Névverssel hívja fel magára a figyelmet.

Egy Joe Bagel nevű fickó részletesen leírta, hogyan lépett kapcsolatba nők sokaságával a Tinderen. Mint azt az alkalmazás használói tudják, az még nem elég, hogy tetszésünk jeléül jobbra húzzuk (szívecskével látjuk el) az elsőre rokonszenves lány / fiú fotóját, de még az sem garancia a sikerre, ha ő is ugyanígy tesz a képünkkel.

Ekkor ugyanis még csak ott tartunk, hogy mindkét fél értesítést kap a kölcsönös szimpátiáról. De sokak számára ilyenkor jön a neheze: hogyan vegye fel a kapcsolatot a kiszemelt féllel? Mit írjon neki először?

Az említett úriembernek is sok gondja volt ebből, de kitalált egy remek megoldást:

névverset ír.

Akrosztichont (akrosztikont) alkot, azaz olyan verset, amelynek sorai a bejelölt lány nevének betűivel kezdődnek. Egy Rania nevű lánynak például ezt írta:

medium.com/@bagelboy

„A Ritalin-függők sosem vesznek be Adderallt” (két pszichostimuláns – reflexeket és a koordinációs készségeket javító – gyógyszerről van szó). És utána még a biztonság kedvéért azt is odaírja: névvers.

Vagy itt van ez a példa:

medium.com/@bagelboy

A Nia nevű lánynak azt írja: a Nimfomániások felkeltik a figyelmet. Amint látható, a lány szintén névverssel válaszol. Siker.

Joe-nak minden esetben bejött a dolog.

Annyira, hogy vállal névvers-írást is.

Más kérdés, hogy most, miután elárulta, mennyi lánynak írt verset, szóba áll-e még vele bárki is.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Wikileaks founder Julian Assange raises his fist prior to addressing the media on the balcony of the Embassy of Ecuador in London on May 19, 2017.
Ecuador urged Britain today to "grant safe passage" out of the country to WikiLeaks founder Julian Assange after Sweden dropped a warrant that drove him to take refuge in Ecuador's London embassy. / AFP PHOTO / Justin TALLIS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.