Élet-Stílus

A Kanadában élő Polyák Lilla: Itt senki nem teszi szóvá, hogy művésznő, talán beteg, azért nincs kifestve?

TV2
TV2
A színésznő és férje tavaly nyáron költöztek a tengerentúlra.

Polyák Lillának és Gömöri András Máténak bejöttek a számításaik Kanadában. Kilenc hónappal ezelőtt költöztek ki, most a Meglepetés magazinnak nyilatkoztak ottani életükről. „Nagyon szeretünk itt lakni. Mindketten sokat dolgozunk” – mesélte a színésznő, aki online énekórákat ad, és az ott megalakult zenekarával jár fellépni. Szintén színész férje is túl van már több filmforgatáson, miközben a helyi színművészeti főiskola elsőéves hallgatója.

„Torontóban minden új nekem. Szeretek iskolába járni, emberekkel ismerkedni. Hétköznap szinte egész nap a suliban tanulok és edzésekre járok, de hétvégenként Lillával közösen fedezzük fel a várost. Kiállítás, múzeumok, színházi előadások, mozi, vagy csak lemegyünk az Ontario-tóhoz sétálni” – árulta el Gömöri.

Hétkor indul a nap. Elkészítem a reggelit, utána elengedem a fiamat és a férjemet iskolába, később bevásárolok. Hónapokig lekötött a lakásunk szépítgetése és a hivatalos ügyek intézése. A 25 éve tartó színészi pályám után jó volt egy kicsit hétköznapinak is lenni. Én egyébként sem vágyom feltűnésre, csak a színpadon szeretek szerepelni. Itt simán eltűnök a tömegben, nem ismernek fel, ezt élvezem. Otthon sokszor megszólítottak az utcán, ami persze jólesik, de néha terhes is tud lenni. Itt szabadidőruhában, smink nélkül is bemehetek a boltba, senki nem teszi szóvá, hogy »Művésznő, talán beteg, azért nincs kifestve?«

– mondta Polyák a lapnak.

A házaspár már meglévő munkáik mellett állandóan keresik az újabb kihívásokat, művészi feladatokat. „Rövid idő alatt óriási eredményeket értünk el, amikre büszkék vagyunk. Már most több művészi dolgot csinálunk egyszerre, amitől színes és változatos az életünk” – fogalmazott a színésznő.

Július második felében hazalátogatnak, két hetet töltenek Magyarországon, ez idő alatt koncerteznek is. Mint mondják, az éneklés mellett kanadai életükről is mesélnek majd közös előadásaikon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik