Szórakozás

Hódi Pamela kifakadt: Ne nézzetek már ennyire hülyének

Az Édes Élet egyik epizódjában Berki Krisztián arról beszélt gyermeke édesanyjának, hogy mindig is voltak és lesznek is nőügyei. Ez annyira kiakasztotta az egyik nézőt, hogy nyílt levelet írt Hódi Pamelának, amelyben elmondta, hogy rossz példát mutat a nőknek és kislányának is, ha mindezt elfogadja.

A celeb ezt már nem bírta szó nélkül hagyni és közösségi oldalán, élő bejelentkezésben adott magyarázatot. Elmondta, hogy örül annak, ha valakit leköt a műsor bohóckodása, de jó lenne, ha végig néznének mindent, mielőtt ítéletet mondanak. Berki ugyanis csak poénkodott a nőkhöz fűződő viszonyáról, majd a végén elmondta, hogy a kocsijairól beszélt.

Ennyire hülye nem vagyok. 28 éves vagyok, elég sok mindenen túl vagyok már. Nem élek együtt egy olyan férfival, aki a szemembe mondja, hogy megcsaltalak és meg foglak a jövőben is. Ne gondoljátok, hogy hozzá mennék egy ilyen férfihoz. A Krisztián sem olyan férfi, aki elvesz valakit csak azért, mert nincs jobb dolga

– mondta magából kikelve Hódi Pamela, aki aztán másik sérelmét is felhozta.

Az a másik halálom, amikor megkapom, hogy nekem nincs más dolgom, csak fotózkodni. Reggel kilencre viszem a gyereket óvodába, aztán egész nap fotózok. Amit ti láttok az Édes Életben, az nem úgy működik, hogy az agyamra van kötve egy kamera és egész nap jön velem. Azt föl kell venni azt a műsort. Ha egy napig tart, akkor egy napig tart. Közben van egy gyerekem, van egy lakásom, van párkapcsolatom és vannak rendezvények, ahol helyt kell állni. Higgyétek el, hogy nem a lábamat lógatom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik