Szórakozás

Hódi Pamela elsírta magát egy műsor felvételén

Berki Krisztián és kislányának édesnyja már nyári esküvőjükre készülnek, ám kapcsolatuk nem volt mindig ilyen kiegyensúlyozott. Közel két évvel ezelőtt, amikor Berki éppen az Éden Hotel műsorvezetőjeként dolgozott, külön utakon jártak. A celebet akkor több nővel is hírbe hozták, de mindig tagadott.

Most a Hálószobatitkok forgatásán derült ki, hogy igazak voltak a plyetykák, ami Hódi Pamelának a mai napig fájdalmas emlék. Annyira, hogy a műsor felvételén el is sírta magát, amikor szóba került a téma. Berki azonban magyarázattal szolgált.

Köztünk nem volt hűtlenség, mivel nem voltunk együtt. A női reakciót megértem, de hűt­lenségről nem be­szél­hetünk. Erre mindig vi­gyáztam, és fogok is. De volt időszak, amikor nem voltunk együtt.


Pamela végül megbocsátott neki:

Száz éven keresztül egy férfi sem tart ki egy nő mellett.

Berki ezek után arról is beszélt a Borsnak, hogy milyen nehéz egy kapcsolat közszereplőként.

A fér­fiak és a nők másképp vannak kódolva, örülök, hogy Pamela reálisan és jól látja a kapcsolati kérdéseket. Egy nőnek tisztában kell lennie a férfitulajdonságokkal. Ráadásul én közszereplő vagyok. Ha átlag emberek elvéreznek egy házasság­ban, akkor egy közszereplőnek még nagyobb a kísértés. De én erős vagyok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik