Image: 73684027, Galambos Lajos Budapesten., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Megúszott egy pert Galambos Lajos

24.hu
24.hu

2017. 01. 25. 19:46

A mások mellett áramlopással vádolt Galambos Lajosnak egy bírósági perrel kevesebb miatt kell aggódnia, ugyanis sikerült megegyeznie a biztosítójával.

Mint ismeretes, a trombitás polgári pert indított a biztosítótársasága ellen, mert az nem akarta kifizetni a leégett magtárában esett károkat. Ezután a biztosítótársaság tett feljelentést az ügyben, mert szerintük szándékos gyújtogatás történt, és a biztosítással pénzhez akart jutni az elkö­vető.

Hogy valójában mi történt, valószínűleg sosem fog kiderülni, hiszen a felek ma találkoztak a bíróságon, s zárt ajtók mögött gyorsan megállapodás született.

“Az ügy lényege, hogy a peres felek egyezséget kötnek, az egyezség részletei titkosítás tárgyát képzik. A felek egymással elszámoltak, a biztosító egy bizonyos összeget kifizetett a felperes, Galambos Lajos irányába. Ezzel szemben mindkét fél maga viseli a perköltségeket. Túl azon, hogy az eljárás megszűnt, közvetetten ennek a pernek kihatása van a biztosítási csalás miatt indult büntetőeljárásra, hisz a biztosító azzal, hogy egyezséget köt, nem lehet megtévesztett, sem becsapott

– mondta a Blikknek dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.