Image: 73684027, Galambos Lajos Budapesten., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Megúszott egy pert Galambos Lajos

24.hu
24.hu

2017. 01. 25. 19:46

A mások mellett áramlopással vádolt Galambos Lajosnak egy bírósági perrel kevesebb miatt kell aggódnia, ugyanis sikerült megegyeznie a biztosítójával.

Mint ismeretes, a trombitás polgári pert indított a biztosítótársasága ellen, mert az nem akarta kifizetni a leégett magtárában esett károkat. Ezután a biztosítótársaság tett feljelentést az ügyben, mert szerintük szándékos gyújtogatás történt, és a biztosítással pénzhez akart jutni az elkö­vető.

Hogy valójában mi történt, valószínűleg sosem fog kiderülni, hiszen a felek ma találkoztak a bíróságon, s zárt ajtók mögött gyorsan megállapodás született.

“Az ügy lényege, hogy a peres felek egyezséget kötnek, az egyezség részletei titkosítás tárgyát képzik. A felek egymással elszámoltak, a biztosító egy bizonyos összeget kifizetett a felperes, Galambos Lajos irányába. Ezzel szemben mindkét fél maga viseli a perköltségeket. Túl azon, hogy az eljárás megszűnt, közvetetten ennek a pernek kihatása van a biztosítási csalás miatt indult büntetőeljárásra, hisz a biztosító azzal, hogy egyezséget köt, nem lehet megtévesztett, sem becsapott

– mondta a Blikknek dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. április 9.
Rendőrök és tiltakozók a Parlament előtti Kossuth Lajos téren 2017. április 9-én. Az Oktatási szabadságot csoport Szabad ország, szabad CEU, szabad gondolat! címmel meghirdetett demonstrációja után többen a Parlament előtt maradtak. A demonstráción a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény április 4-i módosítása ellen tiltakoztak, amely szerintük ellehetetleníti a Közép-európai Egyetem (CEU) magyarországi működését. Ezért arra kérik Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá az elfogadott törvényt.
MTI Fotó: Balogh Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.