Kultúra

Mucsi Zoltán körbevezetett minket a lakásában

A magyar Office-klón, a Munkaügyek legnépszerűbb szereplője, a Mucsi Zoltán által megformált Tóth János saját spin-off sorozatot kap a Duna tv-n március 9-től. A cselekmény szerint Jánost elbocsájtják munkájából így egzisztencia és kereset nélkül marad, ráadásul ötvenöt évesen el kell hagynia lakását is ahol addig anyjával élt, mivel annak szeretője beköltözik a lakásba. János ezért úgy dönt egy fedél alá bútorozik unokaöccsével és megpróbál munkát keresni. Az 52 részesre tervezett sorozatot, amelynek utolsó részeit még most is forgatják, Litkai Gergely, Kovács András Péter és Lengyel Balázs írta, vezető rendezőként Nagypál Orsi ugrott be, színészfronton pedig Szabó Simonnal, Rujder Viviennel és Bozó Andreával erősített a sorozat. Videónkban a főszereplővel, Mucsi Zoltánnal jártuk be a Tóth János szettjét. Exkluzív felvételek a "magyar Breaking Bad" kulisszáiból.
Korábban a témában:
vissza a címlapra

Kommentek

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.