Videó

„Erről pedig nem beszélsz senkinek, vagy összetöröm a csontjaidat!”

Arra vágynak, ami nem adatott meg nekik: szeretet és gazdagság. Hamis ígéretek hatására rohannak aztán a vesztükbe. Megrázó színdarabbal figyelmeztetik a veszélyeztetett fiatalokat, hogyan válhatnak prostituálttá.

Magyarországon 36 000 áldozata van az emberkereskedelemnek, ezzel Európában a harmadik helyen áll. Az áldozatok főleg nők és gyerekek – elsősorban mélyszegénységből, gyermekotthonból.

A Bohócok a Láthatáron és a K.V.társulat színpadra állította, hogyan lesz prostituált egy fiatal lányból, Kiállok érted címmel. A színészek és drámapedagógusok a darab megszületése előtt egy éven át kutatták a témát, szakemberekkel egyeztetettek.

A Norvég Civil Alap támogatásával létrejött projekttel szeretnék a veszélyeztetetteket figyelmeztetni, segíteni, egyúttal a társadalom figyelmét is ráirányítani egy kevésbé ismert, elbagatellizált problémára.

A darabot több gyermekotthonban is bemutatják egy feldolgozó foglalkozással egybekötve. Játszani fogják Budapesten a Stúdió K-ban és várhatóan más színházakban is.

Legfrissebb videók
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik