Tech

Megújul az egyik legnépszerűbb közösségi oldal

Elkezdte tesztelni a Twitter az új netes interfészt, amely a könnyebb használatot és az átláthatóságot helyezi előtérbe. Az újítások néhány felhasználó számára már elérhetőek, de idő kell, amíg mindenkinél megjelennek.

Az átláthatóság és a gyorsabb használat érdekében változtat a Twitter a webes interfészen, az applikáció viszont marad ugyanolyan, amilyen volt. Az első újításokat néhányan már láthatják is a fiókjukban, de idő kell majd ahhoz, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a változtatások.

Az egyik ilyen újítás az, hogy az emojikat mostantól a szövegdoboz jobb alsó sarkában, könnyebben el lehet érni, ez a hatékonyabb használatot hivatott támogatni. Egy frissített trending szekció is lesz, ami a népszerű hashtageket sorolja fel, de most már nem a bal, hanem a jobb oldalán a képernyőnek. A desktop verzió már korábban három oszloposról kettőre váltott, ez a három újítás tényleg kicsit meggyorsítja a madaras közösségi oldal használatát.


A Twitter további újításokat is tervez, de azok még annyira kezdetleges állapotban vannak, hogy senki nem tesztelheti őket. A fent említett két változtatás viszont lassan mindenki számára elérhető lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik