Szórakozás

Csuti: Egy klasszikus háziasszonytípus nem való mellém, sosem dísznövényeket kerestem magam mellé

Ivándi Szabó Balázs
Ivándi Szabó Balázs
Szereti, ha egy nőnek vannak céljai, amikért tesz is, de jelenleg azt is el tudja képzelni, hogy a gyerekeivel éli le az életét, szerelem nélkül.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti januárban jelentették be, hogy a házasságuk zátonyra futott. A szépségkirálynő azóta G.w.M mellett találta meg a boldogságot, jelenleg közös kislányukat várják.

Csutinak két kapcsolata volt a szakítás óta, legutóbb Szorcsik Vikivel járt, de mostanra külön utakra léptek. A Farm VIP versenyzője a Story magazinnak mesélt arról, hogy jelenleg nem keres kapcsolatot, és azt is el tudja képzelni, hogy a gyerekei mellett öregszik majd meg, szerelem nélkül.

A párkapcsolatot most egyáltalán nem keresem. Azt is el tudom képzelni, hogy a gyerekeimmel élem le az életem, szerelem nélkül. Nagyon sokat dolgozom, tervezem a
jövőt. Hogy ebbe ki, mikor, hol és milyen szinten tud becsatlakozni, egyáltalán lesz-e valakim, az egyelőre nekem is kérdőjel

– magyarázta.

Az üzletember azt is elmondta a lapnak, nem számít neki, milyen magas egy nő, milyen színű a haja vagy mekkora a mellbősége: egyedül az a fontos, hogy valami megfogja a külsejében. Ami viszont a belső értékeket illeti, pontos elvárásai vannak.

Egy klasszikus háziasszonytípus például nem való mellém. Szeretem, ha egy nőnek vannak céljai, és azokért tesz is. Sosem dísznövényeket kerestem magam mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik