Szórakozás

Szűk rövidnadrág miatt került intenzív osztályra

A farmergatya kidörzsölte a bőrét – súlyos fertőzést kapott az amerikai lány.

Több mint 8 milliószor látták már a TikTokon azt a videót, amin egy Samantha nevű 25 éves észak-karolinai nő mesél arról, hogy került életveszélybe egy farmer short miatt.

Már három éve történt az eset, de Sam nem olyan rég használja a TikTokot, és fontosnak érezte, hogy másoknak is elmesélje az öltözködési horrorsztorit.

A Sun brit bulvárlap cikkéből kiderül, hogy Samanthának annak idején volt egy nyolc órán át tartó randija. Már a legelején érezte, hogy az eseményhez választott farmer rövidnadrág kényelmetlen, meglehetősen szorítja, de a lány megpróbált nem ilyen aprósággal törődni. A gatya alaposan kidörzsölte a bőrét.

Másnap Sam nem érezte jól magát, estére pedig a kidörzsölt bőrfelületen nőtt egy duzzanat. Szúró fájdalmat érzett a lüktető seb környékén. Másnap orvoshoz ment, ahol antibiotikumot kapott. Reggelre még komolyabbra fordult a helyzet, a lányt kórházba kellett vinni. Kiderült, hogy cellulitisze (súlyos, bakteriális eredetű fertőzés) és vérmérgezése volt. Ekkor már rázta a hideg, alig bírt járni, fájt mindene. Az intenzív osztályra került.

Felmerült az is, hogy ki kell metszeni az érintett testtájat, de a gyógyszerek hatására javulás állt be az állapotában, így a műtéti beavatkozásra végül nem volt szükség. Egy hetet töltött el az intenzíven, majd további 3 nap kórházi kezelés után hazaengedték, de utána még egy hónapig otthon lábadozott.

Az alábbi videóban meséli el a részleteket:

@imtoooldtobeonthis #greenscreen moral of the story: tight shorts are OUT! #CurameChoreo #fypシ #storytime #ShowYourGlow #fyp #PepsiApplePieChallenge ♬ original sound - Sarah Cothran

Ajánlott videó

Olvasói sztorik