Szórakozás

Az internet kiakadt, mert a 17 éves Billie Eilish nem ismeri a Van Halent

Eddie Van Halen fia viszont kiállt a fiatal popsztár mellett.

Billie Eilish még múlt héten volt Jimmy Kimmel műsorának a vendége, ahol az interjú során kiderült, hogy a fiatal popsztár nem ismeri a Van Halent, minden idők egyik legismertebb hajmetál bandáját. Kimmel egy játékot játszott vele, aminek pont az volt a lényege, hogy hányat ismer a születése előtt sikeres előadók közül.

A felháborodás viszont csak egy héttel később, tegnap követte a dolgot, ugyanis valaki kiszerkesztette és feltöltötte Twitterre az adott részletet pár napja, aminek köszönhetően a platformon a Van Halen is Billie Eilish is a legnépszerűbb témák közé kerültek rögtön a trending oldalon. Érdekesség, hogy a kiszerkesztett részlet pénteki, de az internet csak hétfőn kapta fel a dolgot.

Az emberek többsége kiakadt, hogy nem ismeri egy 17 éves lány azt a bandát, ami születése előtt érte el legnagyobb sikereit, egy részük meg azokat cinkelte, akik ezen kiakadtak. Az énekesnőt védelmükbe vevők közt volt Eddie Van Halen fia, Wolf Van Halen is.

Ha nem hallottál még Billie Eilish-ról, csekkold a zenéjét. Nagyon király. Ha nem hallottál még a Van Halenről, csekkold le őket. Ők is nagyon királyak. A zenének össze kéne hoznia az embereket, nem megosztania őket. Hallgass, amit csak akarsz, és ne cikizd azokat, akik nem ismerik azt, amit szeretsz.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik