Szórakozás

Kendall Jenner megosztott egy szerelmeslevelet, a rajongók szerint Harry Styles írta

A Kardashian-klán szupermodell tagja, Kendall Jenner éppen egy kosarassal, Ben Simmons-szal jár, Instagram-sztoriban pedig megosztott egy kézzel írt giccses szerelmeslevelet, ami így hangzik:

Kedves Kendall, talán mérföldekre vagyunk egymástól, de a szerelmem minden perccel erősebb és erősebb lesz. A legbelsőbb érzelmem a szerelem irántad. Szeretni foglak, míg a halál el nem választ. Jelenleg megöl, hogy nem lehetünk együtt, de mélyen belül tudom, hogy semmi sem tud szétválasztani minket. Egyé váltunk örökre, testünk és lelkünk egyaránt, és szeretném, ha tudnád, hogy szeretleg szívem legmélyéből.

És akkor ha túlvagyunk a nyálas részén, lássuk mire jutottak a rajongók. Mivel a kosaras pasijáról elképzelhetetlennek tartják, hogy ilyent írjon, méghozzá kézzel, és korábbi exeit is kizárták, úgy mint Cara Delevigne, vagy az állítólag Will Smith fiával, Jaden Smith-szel járó Tyler The Creatort, megállapodott az internet abban, hogy ez csakis egykori One Directionös expasija, Harry Styles lehet, mivel róla tudják a leginkább elképzelni ezt. Sőt, többen összevetették Styles kézírásával, és a hasonlóság szerintük kísérteties.


Kiemelt kép:  David M. Benett/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik