Szórakozás

A Dal: Petruska szerint érdemes kockáztatni, hogy szembemegy a trendekkel

A hazai eurovíziós dalválasztó egyik döntőse, A Dal Felfedezettjének is választott Petruska a szombati középdöntő után az MTVA kamerái előtt beszélt arról, hogyan élte meg a hirtelen sikert, amit az elődöntő hozott számára, és elárulta azt is, meglepte-e, hogy a különdíjra is őt látta érdemesnek a zsűri.

“Ezen a héten mindenféle érzelem végigment rajtam. Az elődöntőben az esélytelen nyugalmával indultam, nem volt vesztenivalóm. Nyilván most sincs, de az az igazság, hogy középdöntőig eljutni olyan magas pontszámmal, mint amivel én az elődöntőt befejeztem múlt héten, olyan szempontból már volt egy nyomás. Már láttam nagyon a következő lépcsőfokot. És azt gondolom, hogy ez volt az igazi nehézség. Már éreztem, hogy elkezdem kicsit szétstresszelni a dolgot, de szerencsére a csapatom nagyon egyben tartott. (…)

El is felejtettem, hogy van ez a díj, de nagyon pozitív visszacsatolása annak, hogy az alternatívabb, akusztikus műfajoknak igenis helye van az ilyen műsorokban. És igenis érdemes bevállalni azt a kis kockázatot, hogy szembemegyek a trendekkel. (…) Az a célom, hogy jól érezzem magam, hogy a csapatom jól érezze magát. Azzal a szándékkal állunk ki, hogy történhet, ami történik, mi itt most zenélünk, és ezt az örömöt, ezeket a gondolatokat szeretnénk eljuttatni az emberekhez.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik