Sport

Hosszú Katinka: Kevés esélyt látok arra, hogy újra Ma­gyarországra jöjjön Shane

A Bors tudni véli, mit mondott klubjának szülői értekezletén az Egyesült Államokból éppen hazatérő háromszoros olimpiai bajnok, Hosszú Katinka a folytatásról. A 29 éves klasszis állítólag jó formában van, jó kedvű volt a beszélgetés során, többen megjegyezték, hogy kiegyensúlyozottnak érezték. Hozzátették, úgy tűnt, mintha a magyar klasszis felkészült volna már a válásárára.

Amikor Shane Tusupról kérdezték, nem tudott újdonságról beszámolni, ködös a jövő.

Egyelőre nem tudom megmondani, visszatér-e valaha is Shane. Én azon vagyok, hogy továbbra is ő vigye a szakmai munkát, ő foglalkozzon a kicsikkel, én pedig egy másik edzővel készülök a tokiói olimpiára. De ez nem ilyen egyszerű, egy hó­nap­ja nem érem el, nem reagál a hívásaimra, leveleimre. Kevés esélyt látok arra, hogy újra Ma­gyarországra jöjjön Shane

– mondta Hosszú Katinka.

A lap beszámolója szerint a szülők több, kellemetlen kérdést is feltettek Hosszúnak, de ő készségesen válaszolt valamennyire. Volt olyan is, aki több mint 10 percig sorolta, hogy mi a baj a klubbal. Viszont többen azt is felajánlották, hogy a kicsik érdekében akár segítenének visszacsábítani Shane Tusupot.

Shane Tusup és Hosszú Katinka is megsínyli a kettejük közti drámát: előbbi nem fogja kapni a havi 1 millió forintos kiemelt fizetést, utóbbi pedig kérdéses, hogy talál-e olyan edzőt/motivátort, aki annyira ki tudná belőle hozni a legjobbját, ahogy tette azt Tusup – másodorban pedig komoly feketefolt esik az Iron Lady márkára is, amely komolyan befolyásolhatja Hosszú érdekeltségeit is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik