Kultúra

Julian Sands testvére már halottként gondol a hegyekben eltűnt brit színészre

MATTEO CHINELLATO / NURPHOTO / AFP
MATTEO CHINELLATO / NURPHOTO / AFP
A 65 éves színésznek tizenhárom napja veszett nyoma, egyre kisebb az esély, hogy épségben találjanak rá.

Az időjárási körülmények javulásával folytatódik a keresés Julian Sands brit színész után, aki január 13-án tűnt el túrázás közben a kaliforniai San Gabriel-hegységben. A térségben az elmúlt hetekben rendkívül rossz volt az idő, a felszíni keresést fel is függesztették, miután lavina söpört végig a területen. A mentők a rendőrség egyik speciális helikopterét is tervezik bevetni, amely közleményük szerint különleges technikának köszönhetően képes kiszúrni a tükröződő felületeket, az elektronikai eszközöket és bizonyos esetekben a hitelkártyákat is.

A férfi egy nap híján két hete tűnt el, az esély, hogy megtalálják napról napra csökken. Tisztában van ezzel a színész egyik testvére, Nick Sands is, aki már lélekben elbúcsúzott a színésztől.

Még nem nyilvánították halottá, de a szívem mélyén már tudom, hogy meghalt. Nyilván volt köztünk testvéri rivalizálás, és nagyon rá vallana, ha egyszer csak megjelenne csak azért, hogy bebizonyítsa, tévedek

nyilatkozta Sands testvére eltűnéséről, hozzátéve, most már leginkább attól fél, hogy sosem találják meg a testét.

Nem sokkal Sands eltűnése után egy másik túrázó is elveszett ugyanezen a területen, ahol a brit színész, ám a 75 éves férfit végül két nap után sérült lábbal ugyan, de élve találták meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik