Kultúra

Craig David, Martin Solveig és Princess Nokia is jön a Balaton Soundra

Egy tucat új nevet jelentettek be a fesztivál szervezői.

Axwell & Ingrosso, Oliver Heldens, Craig David, Alesso, Elle Eyre, Martin Solveig, a Vini Vici, Carnage, a Disciples, Princess Nokia, Night Lovell és NGHTMRE is fellép a Balaton Soundon. Az új neveket immár hagyományosan a fesztivál Facebook-oldalán jelentették be a szervezők (via MTI).

A most bejelentett előadók többsége visszatérő fellépő a Balaton Soundon, illetve játszott már a Szigeten vagy a VOLT Fesztiválon az elmúlt években. Közéjük tartozik a tavalyi Soundon fellépő svéd DJ-páros, Axwell & Ingrosso, akik 2014-ben kezdték közös projektjüket. Szintén visszatér a svéd Alesso, aki a populáris elektro house vonalat képviseli és már kétszer járt a Soundon, illetve a holland Oliver Heldens (a Soundon 2015-ben és 2016-ban lépett fel) is.

A brit R&B/hiphop/house előadók közé tartozó Craig David TS5 nevű sorozatával áll majd színpadra Zamárdiban, jön a szintén brit ifjú énekes-dalszerző, Ella Eyre, a francia DJ Martin Solveig (2014 és 2016 után), Izraelből érkezik a Vini Vici, az EDM-dance vonalat erősíti a guatemalai-amerikai Carnage (tavaly is játszott Zamárdiban), a house-rajongók pedig a brit Disciples dj-producer trió fellépésének örülhetnek.

A szervezők korábban mások mellett David Guetta, Martin Garrix és DJ Snake fellépését is bejelentették már a Balaton Soundra, amelyet július 4. és július 8. között rendeznek Zamárdiban.

Balaton Sound: The Chainsmokers és David Guetta is lesz jövőre
A szervezők bejelentették a 2018-as fesztivál első fellépőit.
Kiemelt kép: Getty Images for iHeart Media/Dia Dipasupil

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik