Élet-Stílus

Varga Viktor összetörte az autóját, miközben új klipjének forgatására vitte két hölgyismerősét

TV2
TV2
Azt mondja, az ő hibájából történt a baleset.

A napokban debütált Varga Viktor új, karácsonyi dalának klipje, amiben két hölgyismerőse is szerepel, angyalokat játszanak. Az énekes ma a Mokkában mesélt arról, hogy a forgatás napja nem indult könnyen, miközben ugyanis visszafelé utaztak a jurtájához, ahol a klip is készült, megtörte az autóját.

Az a baj, hogy nagyon sokat kell dolgoznom, mert rövid az életem. Ez a száz év, ez nagyon rövid, és sokszor van, hogy nem tudok aludni, olyankor sajnos vannak hibalehetőségek. Itt is ez volt, hogy utálom a dugót, nem megyek be reggel soha, mert általában nem kell. Na, hát most most bementem az angyalokért, akik a klipben az angyal szerepet vitték, két lány. Valójában ők mentettek meg, mert csak egy karcolással úsztam meg, az egész kocsin, mintha egy T-Rex belekarmolt volna

– magyarázta Varga, aki elmondása szerint egy kamiont akart kielőzni: arra számított, hogy a teherszállító tovább megy, de ez nem így lett, így koccanás lett a vége. Beismerte, hogy az ő figyelmetlenségéből történt a baleset.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik