Élet-Stílus

Befogadtak egy ukrán menekültet, tíz nap múlva a kétgyerekes apa lelépett a nővel

Nagy hatással volt a nő a biztonsági őrként dolgozó férfire.

Szófija Karkagyim lvivi otthonát hagyta maga mögött, hogy még az elején elkerülje az orosz invázió borzalmát. Családjával fogadta be őt egy biztonsági őr, aki a brit kormány menekülteket befogadó programjára jelentkezett még egy hónapja, de aztán türelmetlenné vált, és a közösségi oldalakra is kirakta, hogy szívesen befogadnának valakit.

Tíz nap telt el, hogy a 29 éves Tony Garnettéknél lakott Karkagyim, a férfi otthagyta párját és két gyerekét és elköltözött Karkagyimmal.

Abból az egyszerű vágyamból indult az egész, hogy jót tegyek, és fedelet adjak valakinek, akinek szüksége van rá, egy nőnek vagy egy férfinek (…) Sajnáljuk a fájdalmat, amit okoztunk, de olyan kapcsolódást fedeztem fel Szófijával, amiben még sosem volt részem

– nyilatkozta a Sunnak a férfi. A 22 éves Szófija annyit tett hozz: „ilyen dolgok megtörténnek”.

Garnett párjnak, Lornának akkor lett elege, mikor látta, hogy a férfi és a befogadott nő mennyire egy húron pendül, együtt mentek edzőterembe és órákon át beszélgettek a parkolóban. Összevitáztak, és a nő azt kérte Karkagyimtól költözzön el. Azon viszont megdöbbent, hogy Garnett erre bejelentette, hogy akkor ő is megy.

Egyelőre a férfi szüleinél laknak, de azt tervezik, külön lakásba költöznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik